Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın. Kağıt adamlar kitabımı arkadaşımın arabasında unuttum o da şehir dışına çıktı artık gelince baştan başlayacağım. Şermin Yaşarın'ın "Söyleme Bilmesinler" kitabına başladım.200 sayfalık hızlı okunan bir kitap. Bir ailedeki anne, baba , çocuklar ve gelinlerin ağzından ayrı ayrı anlatılmış olaylar. Aynı olayın farklı bakış açısından nasıl farklı olduğunu görüyor insan, herkes kensine göre haklı diyor insan, kötü dediğini onun ağzından dinleyünce iyi oluyor. O yüzden keyifle okuyorum, sevdim kitabı.
 

Eki Görüntüle 3420594

Eki Görüntüle 3420595

Zinav Gölü - Tokat​

Zinav Gölü, Reşadiye İlçesi'nin Yolüstü (Meğedün) Köyü'ne 3 kilometre uzaklıktadır. Gölün suları tatlıdır. Göl bir dere ve küçük sularla beslenir. Ortalama 1,5 kilometrekare alana sahiptir. Gideğeninden boşalan sular Kelkit Çayı’na ulaşır. Kenarlarında bataklık yerler yoktur. Ortalama derinlik 10-15 metre civarındadır.
Orman Bakanlığı’nca “Doğal Hayatı Koruma Sahası” olarak koruma altına alınan göl, çok sayıda kuş türünün yaşama alanı olduğu gibi göçmen kuşlar için de dinlenme ve konaklama alanıdır. Balıkçılık yapmaya müsait olan gölde sazan, yayın balığı, Japon sazanı ve kızılkanat (aynalı sazan) gibi balık türleri yaşamaktadır.
Zinav Gölü ve Kanyonu, İnkaya Mağarası, birçok hastalığa iyi geldiği söylenen Sülüklü Göl, Zinav Yaylası ve organik tarım yapılan Zinav Vadisi ile bölge tam bir doğa harikasıdır. Bölge özellikle yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerce yoğun ilgi görmektedir.

Nisan ayının son haftasından herkese günaydınlar ❤️


@Eleadora
Life light Life light
Levaiz Levaiz
Capanin Gururu Teyom Capanin Gururu Teyom
@MrsDelfino
Orangegreysky Orangegreysky
bir civciv annesi bir civciv annesi
@Nowaybabe
@Keira-
K Kitapkontesi
A Arrietty_
@Disipline Girmis BirKadin
@yet07
@Limonsuzzcay
@Istenmeyentuyy
@Etkili Eleman
@UcanSupurge
@mimesis
@-nemesis-
@Jawlensky
sevayd sevayd
@Atalanteda
@Kukrim
@Less-is-More
choccywhoccydoodah choccywhoccydoodah
@Natsume
Mrsay Mrsay
@YEKTA31
@Aspasiaa
hande_buse hande_buse
@ahestebirbeste
T Tutunamayanlar777
@Gelincik78
@CipisS
@rabbitgirl
@Papatyays
@_okyanus
@Feline
Selam kızlar güzel bir hafta olsun. Bir koşuşturmacaya başladım. Kızımı bakıcıya alıştırmaya çalışıyorum. Havalar ısındı arkadaşlarla dışarda çayımızı içip akşam da kocalarımız evde olmayınca evde devam ettik😂 bu hafta misafir agirlayip bahar temizligine ufak bir giriş yapacağım. Bu arada kitap da okumaya çalışıyorum 😂 son bir ayım kaldı o da yoğun geçecek. Işe başlayıp düzenimi kurmak istiyorum ,o zaman daha rahat olacağım inaniyorum🤲🙈
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X