Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    115
Ben bazen sırtüstü uzanırken pıtır pıtır bir şeyler hissediyorum. Ama çok hafif bir his, böyle bir sürü minik baloncuk patlıyormuş gibi. Hani kolayı doldurunca minik baloncuklar patlar ya, öyle bir şey. Sürekli hissettiğim bir şey değil, iki üç günde bir falan ancak 🤗 Önce bağırsak hareketi sandım ama bebeği hissediyorsun dediler ben de bebek diyorum. Belki de değildir 😂
Bu arada hep aynı noktada oluyor bu his, göbek deliğinin üç dört parmak altında.
Ben kendi doktoruma sormuştum ne zaman hissederim diye kendisi 20 22 haftalar arası hissedersin demişti. Şimdi bakıyorum herkes hissediyor bende tık yok ben hiç anlamıyorum yada :KK43:
 
Ben kendi doktoruma sormuştum ne zaman hissederim diye kendisi 20 22 haftalar arası hissedersin demişti. Şimdi bakıyorum herkes hissediyor bende tık yok ben hiç anlamıyorum yada :KK43:
Ya o kadar belli belirsiz bir his ki o sebeple bağırsak hareketi sanıyor olabilirsiniz. 20.haftadan sonra daha net olur galiba.
 
Bundan 3 hafta önce, mide bulantısı, ateş, üşüme, alt karın ağrısı ve şiddetli kas ağrısıyla acile başvurdum cpr 27 çıktı, kendi doktoruma ulaşınca antibiyotik başladı, bol su ve 1 haftalık antibiyotik tedavisiyle toparladım. Antibiyotik olarak Aksef 500 mg kulandım, gebelik kategorisi B’ydi. Eğer canın acıyorsa, evde geçmesini bekleme doktorunun dediği gibi hastaneye/sağlık ocağına başvur. Çünkü antibiyotik tedavisi olmasaydı 3. gün ayağa kalkmaya başlayamazdımmm :KK43: geçmiş olsun ❤️‍🩹
Offf size de cok geçmiş olsun cok ağır atlatmışsınız. Eğer yarın şiddetlenirse bende gidicem
 
Kızlar ben bugün doktor kontrolüne gittim. Her şey yolunda çok şükür bir sıkıntı yok. Yalnız doktorla saçma sapan bir şey yaşadım sinirlerim bozuk ağlıyorum 2 saattir. Değiştiricem doktoru. Beylikdüzü Bahçeşehir esenyurt bölgesinde gittiğiniz ve memnun kaldığınız bir doktor var mı.
Canim benim medilife da perinataloga gidiyorum cok memnunum
 
X