2015 Renkli pedikür Modası

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
Yaz geldi, sandalet ve terlikleri dolaptan çıkardık. Plajda güneşlenirken, akşamları dans ederken, herkesin gözleri ayaklarında olacak. Peki, ayakların yaza hazır mı? Uzun bir kıştan sonra ayaklarımız da renklenmeyi hak ediyor. Senin için hazırladığımız pedikür dosyasından ilham alarak, ayaklarına da yazı getirebilirsin.
2015_Renkli_pedikür.jpg

Pastel renkler


Ayaklarına pastel pembe sürmeye ne dersin? Pastel ve cesur renklerden korkma! Yaz mevsiminde içini açan renkleri ayaklarına taşımalısın. Zıt renklerden de ilham alarak daha marjinal bir pedikür de yapabilirsin.Mesela, yaz mevsiminin temsilcisi, mavi ve beyazı ayaklarına taşıyabilirsin. Buradaki tek sınır, senin hayal gücün!

Çiçek açın


Ayaklarına da nail art uygulayabileceğini biliyor musun? Bunun için öncelikle açık renkte bir oje bazı kullanabilirsin. Daha sonrasında tırnaklarının ortasına veya kenarına çiçek motifleri çizebilirsin. İlk başlarda kolay ve iki renkli çiçekleri dene. Daha sonra daha karmaşık desenleri de deneyebilirsin.

Fransız pedikürünün geri dönüşü


Fransız pedikürü her daim en moda olan görüntülerden biridir. Sen de bu pedikürü kolaylıkla ayaklarına yapabilirsin. Yeni başlayanlar için yapışkanlı bantlar hayat kurtarıcısı olabilir. Daha sonra onlara ihtiyaç duymayacaksın. Fransız pedikürünü illa doğal tonlarda yapmak zorunda değilsin. Farklı renklerde de deneyebilirsin, mesela mavi veya mor. Şimdi ayaklarını renklendirme zamanı, sen hangi pedikürü deneyeceksin?

kaynak: makyaj.com
 
Fransiz pedikuru favorimizdir
 
Son düzenleyen: Moderatör:
X